Loading...

Zástupcovia ÚFP sa zúčastnili zasadnutia európskej divízie FIFPro

V utorok 15. júna 2021 sa konalo zasadnutie európskej divízie medzinárodnej hráčskej asociácie, ktoré viedol generálny sekretár Joachim Walltin. Zúčastnil sa ho aj prezident FIFPro Philippe Piat a generálny sekretár Jonas Baer-Hoffmann. Z dôvodu pretrvávajúcej pandemickej situácie sa uskutočnilo prostredníctvom konferenčného videohovoru.

Úniu futbalových profesionálov na stretnutí zastupovali prezident Ján Mucha a generálny sekretár Branislav Bolech. Na úvod boli zástupcom hráčskych asociácii prezentované zmeny v stanovách FIFPro. Následne boli oboznámení s procesom volieb zástupcov do svetového a európskeho predsedníctva, ktoré sa uskutočnia v septembri. V ďalšej časti boli predstavené projekty, ktoré plánuje medzinárodná hráčska asociácia pripraviť pre svojich členov.

Najbližšie stretnutie európskej divízie FIFPro by sa malo po dlhšom čase uskutočniť prezenčne začiatkom septembra v cyperskom Limassole. Jedným z hlavných bodov programu budú voľby členov svetového a európskeho predsedníctva FIFPro.

Partneri ÚFP