Loading...

Predstavujeme partnerov ÚFP: Rehab-form

Postupne budeme v článkoch predstavovať nových partnerov Únie futbalových profesionálov. Každý z nich ponúka pre členov ÚFP zaujímavé výhody.

Dnes si predstavíme spoločnosť Rehab-form, za ktorou stojí bývalý dlhoročný stóper MŠK Žilina Jozef Piaček. Po skončení aktívnej kariéry sa začal venovať rehabilitácii. „Páčila sa mi predstava pomáhať ľuďom. Keď som prestúpil do Poľska, prinieslo to so sebou zdĺhavé cestovanie na zápasy. Kúpil som si knihy o anatómii ľudského tela, masážach, kinesiotejpingu či chiropraxii. Začal som ich študovať a neskôr som si urobil kurzy potrebné k založeniu živnosti,“ priblížil svoje začiatky v kariére po futbale.

rehab_formPrezident ÚFP Ján Mucha a majiteľ Rehab-form Jozef Piaček spečatili dohodou o spolupráci.

„Zameriavam sa na odstraňovanie spazmov – rôznych blokád chrbta či panvy – pomocou chiropraxie a akupunktúry horúcou ihlou. Venujem sa tiež regenerácii po operáciách kolien a achiloviek prístrojom diatermia. Ten na základe frekvencie rozvibruje lymfatický systém, a tým sa odstraňujú zápaly, hematómy a opuchy v svalovom systéme. Na husté tkanivo, teda kosti a šľachy, používam zase rezistívnu procedúru, ktorá pôsobí inou frekvenciou,“ opísal Jozef procedúry, ktoré môžu záujemcovia absolvovať v jeho regeneračnom zariadení v Žiline.

Skvelou správou pre členov ÚFP je, že spoločnosť Rehab-form im ponúka zľavu 30% na všetky procedúry a navyše každú piatu procedúru zdarma.

Rehabilitačné zariadenie sa nachádza na Mariánskom námestí 26 v Žiline. Viac informácii o ponuke Rehab-form nájdete na www.rehab-form.sk, prípadne sa môžete ozvať priamo Jozefovi Piačekovi na čísle 0908 760 592.

rehab_form_logo

Partneri ÚFP