Loading...

Vo štvrtok sa v Trnave stretlo predsedníctvo ÚFP

Členovia predsedníctva a dozornej rady Únie futbalových profesionálov sa vo štvrtok 21. marca zišli na pravidelnom zasadnutí, ktoré sa tentoraz konalo v Trnave. Prezident ÚFP im priblížil poznatky z kongresu FIFPro, ktorého sa zúčastnil vo februári v holandskom Amsterdame a stretnutia so zástupcami hráčskych asociácií Bosny a Hercegoviny, Macedónska, Srbska, Čiernej Hory a Chorvátska.

Témou stretnutia bola aj voľba člena do Výkonného výboru SFZ, ktorý má byť zástupcom hráčov, ďalej aj voľba predsedu a podpredsedu Komory SFZ pre riešenie sporov. Členovia predsedníctva schválili Jána Muchu ako kandidáta na člena VV SFZ za hráčov.

Jedným z bodov stretnutia bol aj plán činnosti ÚFP na rok 2019. Pokračovať budú rokovania o štandardnej a kolektívnej zmluve. Jednou z aktivít, ktoré ÚFP pripravuje na tento rok pre svojich členov, je organizácia vzdelávacej konferencie.

Po skončení zasadnutia sa členovia ÚFP presunuli na Štadión Antona Malatinského, kde sledovali úspešný vstup slovenskej reprezentácie do kvalifikačných bojov o postup na ME 2020.

Partneri ÚFP