Loading...

Prezident ÚFP na návšteve v Liptovskom Mikuláši

Koncom januára nadviazal Ján Mucha na jesenné návštevy hráčov v kluboch. V posledný januárový deň zavítal do Liptovského Mikuláša. Futbalistom nováčika Fortuna ligy priblížil fungovanie hráčskej asociácie a projekty, ktoré si pre nich pripravila v začínajúcom sa roku.

„Kontakt s hráčmi v kluboch je pre naše spoločné fungovanie kľúčový, preto sa s nimi chcem pravidelne stretávať. Tento rok sme si v ÚFP dali za cieľ ešte zintenzívniť komunikáciu s našimi členmi a členkami. Poskytujú nám dôležité informácie pre rokovania s národnými aj medzinárodnými partnermi,“ uviedol prezident ÚFP.

„Medzinárodnú hráčsku asociáciu FIFPRO zaujali výsledky prieskumu, ktorý sme počas jesene uskutočnili medzi hráčkami 1. a 2. najvyššej súťaže na Slovensku. Informácie z tohto prieskumu budú slúžiť ako podklad na ďalšie rokovania, ktorých cieľom je zlepšiť podmienky v ženskom futbale.“

„Dôležité informácie nám poskytol aj prieskum medzi hráčmi Fortuna ligy k návrhu kalendára zápasov. Aj vďaka ich spätnej väzbe sme mohli Únii ligových klubov predostrieť ich pripomienky ku kalendáru zápasov na sezónu 2023/24,“ doplnil Ján Mucha.

Partneri ÚFP