Loading...

Neveríte si na ihrisku? Skúste sa poradiť s AI mentorom

Luka je inovatívny AI mentor od spoločnosti Headformers, partnera Únie futbalových profesionálov. Bol navrhnutý na to, aby profesionálnym športovcom ponúkol praktickú pomoc v oblasti mentálnej prípravy.

Na základe vašich špecifických potrieb a cieľov vám Luka poskytne prispôsobené stratégie a cvičenia. Tieto rady sú zamerané na zlepšenie vašej koncentrácie, zvýšenie sebavedomia a zvládanie stresu a budovanie mentálnej odolnosti, čo sú kľúčové aspekty pre každého športovca.

AI mentor je naprogramovaný s využitím poznatkov a skúseností odborníkov z Headformers, takže dostávate overené a efektívne metódy, ktoré boli aplikované a testované v praxi. Luka zaručuje úplnú diskrétnosť a ochranu vašich osobných údajov, takže sa môžete venovať svojej mentálnej príprave s istotou, že vaše informácie sú v bezpečí.

Luka je asistent fungujúci na základe Chat GPT. Headformers ho naučili všetky metódy a stratégie, ktoré používajú pri spolupráci s profi športovcami. Vďaka tomu ti môže Luka pomôct dosiahnuť čokoľvek a kedykoľvek.

Partneri ÚFP