Loading...

Úspešné prípady pribúdajú!

Róbert Jež sa aktívne podieľa na fungovaní Únie futbalových profesionálov, keďže je členom predsedníctva, hoci aktívnu hráčsku kariéru musel v lete zo zdravotných dôvodov ukončiť.

Jeho posledným pôsobiskom bol Spartak Trnava, ktorý si s niekdajším hráčom Žiliny, Plzne či Gornika Zabrze nevysporiadal všetky záväzky. Právnik ÚFP Peter Lukášek sa preto v druhej polovici novembra listom obrátil na predstaviteľov trnavského klubu a požiadal ich o nápravu vzniknutej situácie.

Generálny manažér Spartaka Pavel Hoftych sa v krátkom čase spojil s Róbertom Ježom a dohodol sa s ním na vyrovnaní vzniknutého dlhu v dvoch splátkach. Prvú z nich už má bývalý reprezentant SR na účte. „Môj prípad je ďalším dôkazom toho, že fungovanie hráčskej asociácie na Slovensku má veľký význam. Oceňujem aj prístup predstaviteľov Spartaka Trnava, ktorí na list ÚFP okamžite reagovali,“ uzavrel Róbert Jež.

Tento prípad znova potvrdzuje, že pri pozitívnom prístupe oboch strán je možné vyriešiť spor korektnou dohodou vo veľmi krátkom čase.

zdroj foto: SITA

Partneri ÚFP