Loading...

Predstavujeme partnerov ÚFP: Camea Car

Novým partnerom Únie futbalových profesionálov sa stala spoločnosť Camea Car, ktorá je predajcom značiek Škoda, Volvo, Seat a Honda. Svoje pobočky má v Prešove a Košiciach. Pre členov ÚFP ponúka zľavy podľa jednotlivých značiek nasledovne:

ŠKODA

Zľava 3 % až 5 % v závislosti od konkrétneho modelu, aktuálne pri modely Superb navyše servis 5 rokov alebo do 100 000 km zdarma.

SEAT

Zľavy vo výške 2 % až 4 % v závislosti od konkrétneho modelu.

VOLVO

Zľavy vo výške 9 % až14 % v závislosti od konkrétneho modelu.

HONDA

Zľava minimálne 4 %. Každé vozidlo bude individuálne posudzované. Navyše k tomu zľava 5 % na servis a 10 % na náhradné diely v Honda Camea Car Košice.

Uvedené zľavy sú orientačné, nakoľko stále prebiehajú aktualizácie na akcie pre jednotlivé modely. Pri výbere konkrétneho modelu automobilu je potrebné kontaktovať vedúceho predaja pre jednotlivé značky, ktorý vypracuje aktuálnu VIP ponuku na vozidlo. Tá bude zohľadňovať najvýhodnejšiu ponuku na kúpu auta.

Zľavy sú uvedené z cenníkových cien vozidiel. Záujemcovia sa musia preukázať platným členstvom v ÚFP. Kontaktnou osobou pre využitie zliav u tohto partnera je Blažej Vaščák. V prípade záujmu ho môžete kontaktovať na čísle 0907 333 654 alebo mailom na blazej.vascak@gmail.com.

Partneri ÚFP