Loading...

Letný kemp ÚFP a turnaj FIFPro vo Viedni

Jednou z aktivít, ktoré chce Únia futbalových profesionálov organizovať pre svojich členov, je letný kemp pre hráčov bez zmluvy. Tento rok sa bude kemp konať od 26. júna do 29. júna 2019 v Trnave. Pre hráčov budú zabezpečení profesionálni tréneri aj tréningová výstroj.

Na kemp bude od 1. júla do 3. júla 2019 nadväzovať turnaj FIFPro vo Viedni. Okrem slovenského výberu sa ho zúčastnia mužstvá z Rakúska, Maďarska a Česka. Na turnaji budú prítomní zástupcovia zahraničných aj slovenských klubov a pre hráčov to bude skvelá príležitosť získať nový angažmán. Náklady spojené s účasťou na kempe aj turnaji hradí ÚFP.

Kempu aj turnaja sa môžu zúčastniť hráči, ktorí počas uplynulej sezóny nastúpili vo Fortuna lige alebo II. lige a v súčasnosti (alebo najneskôr od 1. júla 2019) nemajú uzatvorenú zmluvu so žiadnym klubom. Uprednostňovaní budú členovia ÚFP. V prípade nenaplnenia kapacity budú oslovení aj hráči, ktorí nie sú členmi. Ak máte záujem zúčastniť sa kempu a turnaja, vyplňte, prosím, priložený dotazník, následne sa s vami spoja zástupcovia ÚFP.

Partneri ÚFP