Loading...

ÚFP organizuje letný kemp pre hráčov bez zmlúv

Jedným z projektov, ktoré Únia futbalových profesionálov pripravila pre svojich členov, je letný kemp pre hráčov bez zmlúv. Futbalisti, ktorí skončili v klube a momentálne sú bez angažmánu, budú mať možnosť pripravovať sa pod vedením profesionálnych trénerov. Kemp sa uskutoční 26. až 28. júna 2019 v Trnave. Hlavným trénerom bude Pavol Jančovič, ktorý v posledných troch sezónach pôsobil ako asistent trénera v MFK Ružomberok.

Od 1. júla do 3. júla 2019 bude na kemp nadväzovať turnaj pod záštitou medzinárodnej hráčskej asociácie FIFPro vo Viedni, ktorého sa okrem slovenského výberu zúčastnia aj tímy Rakúska, Česka a Maďarska. Na Slovákov čaká úvodný duel v utorok 2. júla o 19:00 proti domácemu výberu. Zápasy turnaja budú sledovať zástupcovia klubov z rôznych krajín, a tak je tento turnaj pre hráčov bez zmlúv skvelou príležitosťou nájsť si nového zamestnávateľa.

„Naším cieľom je poskytnúť hráčom, ktorí sú momentálne bez klubu, možnosť pripravovať sa v kolektíve pod vedením profesionálnych trénerov. Takýmto spôsobom sa môžu dostať do dobrej športovej formy a v prípade ponuky budú pripravení. Navyše na turnaji vo Viedni budú prítomní zástupcovia mnohých klubov. Verím, že aj vďaka tomu si hráči z nášho výberu nájdu nové kluby,“ opísal tento projekt prezident ÚFP Ján Mucha.

Kemp je primárne určený pre členov ÚFP, ktorí počas uplynulej sezóny nastúpili vo Fortuna lige alebo II. lige. Prihlásiť sa však môžu aj hráči, ktorí nie sú členmi ÚFP. Stačí vyplniť priložený formulár a zástupcovia ÚFP vás budú kontaktovať.

Partneri ÚFP