Loading...

Webinár ÚFP: Návod pre športovcov ako zvládnuť obdobie koronavírusu

Športovci po celom svete sa v súčasnosti musia kvôli koronavírusu pripravovať individuálne, mnohí z nich prišli o časť svojich príjmov, v hlavách im víri množstvo otázok. Toto náročné obdobie je pre všetkých zároveň príležitosťou zamyslieť sa nad svojou budúcnosťou a pokúsiť sa zo vzniknutej situácie vyťažiť čo najviac. Ako by teda mali športovci čo najlepšie zvládnuť obdobie koronavírusu?

Únia futbalových profesionálov pripravila nielen pre svojich členov, ale pre všetkých športovcov a záujemcov online webinár: Návod pre športovcov ako zvládnuť obdobie koronavírusu.

Svoj pohľad na túto tému im poskytne Klaudia Malenovská,  bývalá tenistka. V súčasnosti s ďalšou ex-tenistkou Martinou Suchou vedú projekt Balin Club, prostredníctvom ktorého pripravujú športovcov na život po kariére.

Online webinár bude prebiehať vo štvrtok 16. apríla 2020 od 16:00 na oficiálnom konte ÚFP na Instagrame. Sprevádzať ním bude Ján Mucha, prezident ÚFP. Na záver webináru budú mať záujemcovia možnosť položiť svoje otázky.

Webinár bude viesť bývalá tenistka Klaudia Malenovská

 

Partneri ÚFP