Loading...

Hráči FK Senica poverili ÚFP na rokovanie s vedením klubu, ÚLK a SFZ

Situácia v FK Senica je naďalej komplikovaná. Klub dlží hráčom, trénerom, ale aj ostatným zamestnancom výplaty za viacero mesiacov. Situácia dospela až do bodu, keď hráči pohrozili nenastúpením na najbližší zápas Fortuna ligy v Zlatých Moravciach.

V priebehu minulého týždňa hráčska kabína poverila zástupcov Únie futbalových profesionálov na rokovanie v ich mene s vedením klubu, predstaviteľmi Únie ligových klubov a SFZ. Zástupcovia ÚFP sprostredkovali hráčom ponuku ÚLK, ktorú však odmietli. Vedeniu klubu sa napokon podľa posledných informácií podarilo vyplatiť hráčom aspoň časť jednej z chýbajúcich výplat, a tak by mali v sobotu v Zlatých Moravciach nastúpiť.

Naďalej však trvá hrozba, že futbalisti FK Senica sezónu nedohrajú. Vedenie klubu prisľúbilo, že v priebehu nasledujúceho týždňa vyrovná ďalšiu časť zo svojich dlžôb voči hráčom. Avšak v prípade, že sa tak nestane, bude ich pokračovanie v súťaži ohrozené.

Zástupcovia ÚFP sú naďalej v nepretržitom kontakte s hráčmi a budú sa snažiť sprostredkovať rokovania, ktoré by pomohli vyriešiť súčasnú komplikovanú situáciu.

Partneri ÚFP