Loading...

Mentálna príprava: Prihláste sa do programu MindSwitch

Únia futbalových profesionálov pokračuje v rozvíjaní spolupráce so spoločnosťou Headformers. Jej prvou časťou je videopodcast Za hranou výkonu. Mentálny kouč Lukáš Štecák sa so svojimi hosťami bude pravidelne venovať témam z oblasti mentálnej prípravy. Hovoriť budú nielen o pekných stránkach športu a športového života. Odhalia aj druhú stranu tohto sveta. Náročné obdobia, vyhorenia, skúšky a rôzne zlyhania či problémy na ceste vrcholových športovcov.

V rámci druhej časti spolupráce prinášame program MindSwitch. Mentálni kouči z Headformers vybrali tie najefektívnejšie spôsoby holistického mentálneho rozvoja športovcov. Využili pri tom poznatky, ktoré získali z tisícok odkoučovaných hodín v seniorských aj juniorských reprezentáciách a prostredníctvom spoluprác s profesionálnymi športovcami, trénermi a talentovanou mládežou.

Online program MindSwitch pozostáva z 10 lekcií. Športovca prevedú základmi mentálnej prípravy. Každá lekcia zahŕňa predstavenie témy, zadanie na precvičenie nastavenia a vyhodnotenie lekcie a toho čo si športovec má odniesť. Po absolvovaní 10 lekcií bude každý jednotlivec poznať svoje silné stránky, ale aj oblasti na rozvoj. Naučí sa pripravovať na zápasy a zároveň si ich aj vyhodnotiť. Chýbať nemôžu ani tipy a triky ako zostať v zápasoch koncentrovaný či vedieť ako reagovať na chyby. Súčasťou programu sú aj online stretnutia s mentálnym koučom. Tým, že ide o online program, môže si ho každý prispôsobiť svojim časovým možnostiam a absolvovať ho vtedy, keď to najviac vyhovuje.

Členovia a členky ÚFP môžu využiť zvýhodnenú cenu programu. Štandardná cena je 140 EUR, členovia z nej však musia uhradiť iba 40 EUR, pre členky je cena 20 EUR. Zvyšnú sumu na seba preberá ÚFP. Táto zvýhodnená ponuka platí pre prvých 40 záujemcov, jedinou podmienkou na využitie ponuky je členstvo v ÚFP.

V prípade záujmu o prihlásenie alebo ďalších otázok ohľadom programu MindSwitch nás kontaktujte na mail info@ufp.sk.

Partneri ÚFP