Loading...

ÚFP pozýva hráčov na letný kemp a turnaj do Nemecka

Jedným z cieľov Únie futbalových profesionálov je pomáhať svojim členom napredovať v kariére. Vďaka podpore zo strany partnerských hráčskych asociácií sa výber ÚFP zúčastní od 10. do 14. júla 2017 na turnaji v nemeckom Duisburgu. Okrem domáceho tímu sa na ňom predstavia zástupcovia z Rakúska a Belgicka.

Pred turnajom organizuje ÚFP pre členov tímu od 6. do 9. júla sústredenie v Trnave, odkiaľ sa celá výprava cez Viedeň letecky presunie do Nemecka. Všetky náklady súvisiace s ubytovaním počas sústredenia a turnaja a cestou do Nemecka plne hradí Únia futbalových profesionálov.

Vyzývame preto všetkých hráčov, ktorí majú záujem zúčastniť sa tohto podujatia, aby sa čím skôr prihlásili vyplnením formulára. Podmienkou účasti je, že hráč nemá v čase jeho konania uzatvorenú profesionálnu zmluvu a v minulosti nastúpil v jednej z dvoch najvyšších ligových súťaží.

Vo výbere ÚFP nastúpia aj hráči, ktorí sa aktívne podieľajú na jej fungovaní. V prípade, že si do turnaja nenájdu nové pôsobisko, pocestujú do Nemecka aj Robert Vittek, Ľubomír Michalík, Blažej Vaščák a Martin Dobrotka. O zložení realizačného tímu budeme informovať už čoskoro.

Predbežný program:

6. júla – zraz v Trnave
6. – 9. júla – sústredenie v Trnave (v pláne 1 prípravný zápas)
10. – 14. júla – účasť na turnaji FIFPro v nemeckom Duisburgu
14. júla – návrat na Slovensko

Prihláška na sústredenie ÚFP a turnaj

Partneri ÚFP